Award Winning Scroll Hut Pavilion

Hiroyuki Futai + Ep3 Reveals The Scroll Hut Pavilion

Hiroyuki Futai + EP3, the lead designer of the highlighted work Scroll Hut - Pavilion by Hiroyuki Futai + EP3 says, This project is a self-build pavilion on campus. The design approach is biomimicry, emulating nature's time-tested patterns and strategies. It focussed on the manner in which a fern frond emerges. So, how is the manner applied to architectural space? The answer is this pavilion with the transformation system between bracket lights and a roof. Responding to the light, it shows unique morphing between different geometries. One is the fern, biological swirl form, and the other is the roof, architectural triangular form. These traditional design motifs merge into the livable architecture..

Award Winning Scroll Hut Pavilion Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=44291

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Blogger homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2017 Design Blogger - designblogger.net - All Articles